Přihlášení
Registrace
Do konce 84. věku zbývá:
10 dní a 4 hodiny
Věk začal: 20:02:37 01.03.2024 Registrovaných hráčů: 16 027
Úvod Výsledky Obchodní podmínkyPravidla Copyright Credits KontaktKronika

Rasa Luciáni očima Plindrose

They're a human coalition made up of various Milky Way planets formed in the power vacuum left behind by the Goa'uld. They're criminals, mostly... Street gangs with spaceships. Nicholas Rush

O vás, s vámi.
Přemýšlel jsem o čem napsat, napsáno bylo hodně, proto jsem se rozhodl  cestovat  vesmírem a poznávat hráče v rasách. Psát o nich.
První rasa, kterou jsem navštívil je rasa Luciáni.

Luciánská Aliance je spolek žoldáků a pašeráků, kteří se rozhodli využít pro sebe uvolněné mocenské vakuum vzniklé po Goa'uldech. Dokud byli Goa'uldi dominantní dobyvatelskou rasou, byli pašeráci a žoldáci bezvýznamnou skupinou. Po jejich pádu dostali možnost převzít jejich technologie a dominantní postavení. Využili toho a vytvořili alianci, zabývající se především obchodními a vojenskými záležitostmi, ovšem jen pro vlastní prospěch. Kromě znalostí hvězdných bran jim padly do rukou spousty Goa'uldských lodí - převážně typu Al-Kesh, i když jsme měli možnost vidět i třídu Ha-Tak.

Pro začátek několik vět o historii rasy.
Rasa Luciáni vznikla už v nultém věku. Jejím prvním vůdcem byl hráč allman. No byl to věk zkušební, v těch dalších už se hrálo tvrději. Vůdcem se stal  hráč ccon a sním šli do boje hráči, kteří jsou dnes legendami  této hry. Jen pro zajímavost mrkněte na ty hrdiny J.
http://www.stargate-online.cz/vysledky/1/rasa7.html
Rasa se umístila na druhém místě. Škoda,že se Luciánům nepodařilo věk vyhrát,určitě by i to zasloužili. Třetí věk Luciány nahradila Kelovna a vrátili se  až ve 22.věku.
Musím tedy říct jedno, tento věk jim nezačal moc dobře. Od začátku se potýkali se slabou účastí hráčů. Navíc zvolit vůdce který by byl vhodný pro velení věku, úloha nadlidská. Minulý věk je vedl hráč Cecko. Rasa se umístnila jako poslední. Vůdcem se nakonec stal hráč s nickem  Admr.Eckhardt. Chlapec bez zkušeností, ovšem s odhodláním něco dokázat. Ale po šesti dnech jeho vlády nastal kolaps. War s Ori, nepřipravenost rasy na war, neaktivita z řad ministrů i hráčů. Po poradě s hráči jsem na nějaký čas převzal vedení, nevměšování do dění rasy muselo jít stranou.Pokusím se nastavit bezproblémový chod a nejlepšímu z Luciánů  předám vládu. Tak to se nedaří už dvacátý den hry. Neakivita a nechuť mě donutila zastavět planety laboratořemi, jako jediný táhnu výzkum. Zaplať  pán bůh, ukecal jsem hráče alfan, Netan.Přispěchali na pomoc. Moc jim děkuju.

První war

Beru jí jako zlomovou. Před war jsem obeznámil hráče rasy, že s koncem opouštím křeslo vůdce. Bylo už na čase se rozhodnout, koho si zvolí jako vůdce ze svých řad, někoho,kdo je povede i v dalším věku.

Válka s rasou Unas byla poučná, aktivita hráčů se zvedla, to mělo za výsledek výhru a hlavně ukázala na hráče, jako stavěného na trůn. Byl jím hráč Stevecek. Dostal plnou podporu a příslib pomoci. Ujal se vlády s velkou odhodlaností. Není z těch,kteří  jen  prahnou po barvě. Samozdřejmě musím vyzdvihnout i  bojující hráče. DyGamer, LordYo, Craftrio alfan a Netan, jako  skvělý UT team.

Překvapením pro mě bylo, když se vůdce rozhodl hned pár dní pro další válku, jeho nadšení mi připomnělo moje začátky, už jsem dlouho neviděl takovou zapálenost do hry. Bylo to milé překvapení, jen ještě musí naladit na stejnou notu zbytek hráčů v rase. Držím mu palce.

Druhá war

Tak druhá war nedopadla, jak jsme chtěli. Místo rasy Antik  se přihnal Tialkcz a hrdina dne byl na světě. Snaha  udržet rasu nad 1% bylo  nad síly rasy. Už od začátku věku bylo jasné, že s aktivitou, jaká byla po celý věk se přiblížíme k smazání na konci věku. Ti co tu byli dělali co mohli, tleskám. Každopádně bych chtěl všem poděkovat za  věk v této skvělé hře a už se těším na další v jiné rase.

Hráči rasy:

Stevecek

Alfan

Netan

Craftrio

Lord Yu

DyGamer

AwatharX

Plindros

Všichni aktivní tedy :)

Držím všem palce v dalším věku,ať půjdou kamkoli.

Příští věk třeba u vás.

Zobrazeno: 7771x |
Před 10 rokyPlindros
Pouze přihlášení uživatelé mohou přidávat příspěvky
Pěkné
Gaull

Očekával bych trošku na závěr toho trošku více, ale jinak se mi článek líbil :). Napsat závěry nebývá snadné :).

GaullPřed 10 roky#186
RE: Gaull (ID: 186)
Line-IN

"Napsat závěry nebývá snadné :)."

To asi ani ten úvod, když ho musel zaplácnout textem z wiki.

Line-INPřed 10 roky#194
RE: Line-IN (ID: 194)
Plindros

bude nábor do řad redaktorů,můžeš se přidat

PlindrosPřed 10 roky#200
RE: Plindros (ID: 200)
Line-IN

Tak článek snad budu moc zveřejnit i bez statusu ne ?

Jako samotný nápad takhle psát zážitky z ras špatný není, jistě se všichni těší na lepší pokračování. Akorát jako redaktor by jsi měl znát pojem citace a ne to zveřejňovat jako svojí práci zvlášť když to zabírá skoro 1/3 celého článku.

Názor byl 1x upraven. Poslední úpravu provedl Line-IN v čase 11:21:33, 30.04.14.

Line-INPřed 10 roky#202
smutné
Malthael

jsou rasy, které věkem pouze propluli, i když všichni mají problémy vy jste bohužel dopadli takto, což mě velmi zamrzelo protože sem sledoval tu snahu jak jí tady popisuješ.
Jinak dobrý článek

MalthaelPřed 10 roky#187
Dokončení
Plindros

tady ani nebylo moc co psát,vážně se skoro nic nedělo,ti co se snažli mají můj obdiv

PlindrosPřed 10 roky#190
očakávania
sokarSG

rozhodne som očakával viac od článku, rozbiehalo sa to pekne pomaly a potom zrazu nič - koniec.
chcelo by to možno ešte viac priblížiť situáciu v rase, viac rozanalizovať tie war, možno skúsiť charakterizovať hráčov a pod.
takto to na mna článok pôsoby ako neukončený
ale palec hore za odvahu a chuť niečo napísať, určite skús prispievať do kroniky dalšími článkami, tých nie je nikdy dosť :D

sokarSGPřed 10 roky#191
pěkné ikdyž docela okázalé
Mstitel

docela zajímavé počteníčko díky Tialkovi co mi na chvíli dal zástupce jsem viděl výpisy vyhlášení války + škoda že skončili ,ale oni sami war chtěli co jsem slyšel mohli zrušit a dát zpátky zněkým a času měli dost jen škoda že mě zástupce napsal něco ve stylu chtěli jsme to skusit ,ale jinak opravdu pěkný článek.

MstitelPřed 10 roky#192
Moc pěkně napsané
Steenn

Moc chválím,sám bych to líp nenapsal a rád bych se někdy poznal s legendami od lucianu.

SteennPřed 10 roky#195
RE: Steenn (ID: 195)
Plindros

je jich plnej vesmír :)jinak díky za komentář

PlindrosPřed 10 roky#196
RE: Steenn (ID: 195)
Gaull

Podle toho článku, kde je odkaz na výsledek věku, tak tou legendou budu asi i já. BAF! Nelekni se mě ! :-D

GaullPřed 10 roky#197
RE: Gaull (ID: 197)
Plindros

no asi jo,tam jich je,pravých veteránů hry :)

PlindrosPřed 10 roky#198
dobre
Kralik

Sice to chvilkama pripomina Plindrosovo selfpromo - ale v ramci toho, ze se musel ujmout vudcovske role to docela chapu. Osobne jsem cekal, kdo se zhosti podobneho ukolu a bude cestovat mezi rasami a popisovat tam rasovou atmosferu a zvyklosti. Sam jsem kdysi hodne cestoval a delam to dodneska, takze ze sve vlastni zkusenosti vim, ze co rasa, to velmi jedinecna atmosfera a jedinecnej pakl lidi.

Pro priste bych vice uvital zpracovani historie dane rasy. je to sice tezsi nasbirat takovy material - ale pak clanek ziska vetsi hodnotu a i rasa jako takova je lepe pochopitelna a uchopitelna.

KralikPřed 10 roky#201