Přihlášení
Registrace
Do konce 84. věku zbývá:
42 dní a 9 hodin
Věk začal: 20:02:37 01.03.2024 Registrovaných hráčů: 16 010
Úvod Výsledky Obchodní podmínkyPravidla Copyright Credits KontaktKronika

Jste opravdu v rase, kterou milujete ze seriálu, či filmu? (Úvaha)

Zdravím Vás všechny,

jak jistě víte, každá rasa má svojí mentalitu, jiné chování a jinak vystupuje. Od krutých, až po milosrdné rasy. Každý hráč si mohl vybrat, zda chce zastupovat zlo, či dobro. Jste opravdu v rase, která je v mám k srdci nejblíž?

Vemem to ze začátku z mého pohledu. Když jsem začínal sledovat Stargate, měl jsem 8 let a každý den, jak sem přišel z školy, zapl jsem Novu a sledoval tento seriál, ikdyž jsem tehdy nechápal , jaký to je žánr, miloval jsem prostě jen střílení.

Postupem času, při mém dospívání, jsem začínal chápat a o tento seriál se zajímat detailněji, až z toho vznikl pro mě 'fanatismus'.

Jak jistě víte, většina filmů končí slaďákem, všude vyhrává 'dobro' a zlo je zničeno, pokořeno a všude je láska a věci tomu podobné. Postupem času, až do teď, jsem se stal velkým zastáncem zla, alias Temných stran. To vedlo k mé zášti k rase Tauri (ikdyž to jsme vlastně my), a k nenávisti vůči rase Asgard (Mluvíme nyní o začátku SG příběhu, Tokry a Antiky jsem také neměl rád, ale Asgardy a Tauri přímo nesnáším). Rasa Goauldů mě naopak fascinovala a zamiloval jsem se do ní.

Všichni víme, jak Goauldi dopadli. Rase Tauri se vždy nadržovalo a nadržovat bude, přece nemůžem být zničeni nepřátelskou rasou, že? 

Po skončení rasy Gouald a pokračování v seriálu jsem si říkal, co příjde teď? A pak to přišlo.... ORI.
Rasa Ori už od prvního dílu, kde byli poukázaní, mě začala okouzlovat, ještě když nebylo známo, že budou zastoupení jako 'zlo'. Jako první faktor byl převor a jeho schopnosti ovládat oheň pomoci mysli, schopnost ovládat pomoci myšlenek věci a spoustu dalšího, co převorům Ori vypůjčili za svojí věrnost.

Později, když se zjistilo, že čerpají sílu ze svých věřících a že budou zastoupení jako 'zlí', jsem si řekl: 'Tak ty si oblíbím víc jak Goualdy'. Zjištění jejích moci a že to jsou 'zlé sestry a bratři Antiků', jsem začal být z této rasy úplně hotový. Naučil jsem se celou Knihu Počátků nazpaměť, naučil jsem se každou jejich technologií, překládal si anglické texty abych o nich věděl úplně vše, jejích vznik, prostě vše, takové studium. Vlastně, díky SG a WoWka jsem se naučil angličtinu a ve škole z 4 a 3, na známky 1, přinejhorším 2.

Proto já jsem měl jednoduchý výběr rasy, do které se přihlásit. Hodně z vás mě zná, ví, že pro rasu Ori tady dýchám, bojují za ní srdcem a hlavně, vžívám se to této hry, jako by to byla skutečnost. Od toho hry jsou, nebo ne? Vžívát se do ní a užívat si každý okamžik, každou válku dát vše do vítězství, aby zrovna ta vaše rasa nebyla poražená a ztrapněná.

A teď se zkuste zamyslet Vy, opravdu milujete svou rasu, nebo tam hrajete bez citového vztahu k rase? Opravdu Vy, Vůdci, dáváte do své rasy všechno? 
Být vůdcem nějaké rasy, je čest a být vůdcem rasy, kterou máte v lásce a milujete, je ještě víc. Když já poprvé vůdcoval, měl jsem vyvolaný 'orgasmus' , jelikož to býl můj SG sen, o který jsem se snažil 3 roky (začínal jsem hrát ve 12 letech). Nestydím se za to, že miluju Stargate a jsem hrdý na svou rasu. Hrdý by měl být každý , kdo takové cti dosáhne zde ve hře. Dneska je lehké se na vůdce dostat, za mých začátku se muselo dřít ,dřít abys vůbec mohl být zelený. Bohužel, právě u tohoto si lze povšimnout, že kvalita hry klesla. Když může být ve vládě začátečník, tak je něco špatně. Nemýlim se?

Pokuď vás můj článek zaujal (má úvaha na téma 'Láska k své rase' ) ,tak další článek mi bude potěším napsat :)

Tialkcz.
Zobrazeno: 2610x |
Před 7 rokyTialkcz
Pouze přihlášení uživatelé mohou přidávat příspěvky
Zboznuji svou rasu
SimonaTwilight

Ahoj ja si jsem svim vyberem vic nez jista mimy fabority se staly Samantha Carter a Jack O'Neill.Clenove SG-1.Nevim proc? Ale nekdy se mi o hvezdne brane zda. Dokonce i ze spolu se spoluzackou patrime do SG-1a. Jsou to zvlastni sny a libi se mi ale nekdy se z nejakeho snu stane nocni mura. Jedna vec je ale divna? Proc to v tom spatnem snu to schyta nejvice Carterova? V tech nocnich murach byva budto otravena nebo utopena dokonce i svesena hlavou dolu a dost zmlacena. Nekdy i treba zastrelena,uskrcena nebo od nekud z velke vysky schozena! Au! Dalsi divna vec jednou se mi zdalo ze schodil do propasti falesny Jack O. A ona spadla primo na DHD od hvezdne brany.

Ale to uz jsem odbocila rasu mam k sobe nejblize z toho duvodu ze jsme i my na zemi. Ja pochazim z Jablonce nad Nisou. A jsem rada ze alespon nejaka hra od programu STARGATE neni zrusena krasny vecer preje SimonaTwilight

SimonaTwilightPřed 7 roky#245