Přihlášení
Registrace
Do konce 84. věku zbývá:
42 dní a 8 hodin
Věk začal: 20:02:37 01.03.2024 Registrovaných hráčů: 16 010
Úvod Výsledky Obchodní podmínkyPravidla Copyright Credits KontaktKronika

Zhodnocení 37 věku.

Máme už nějaký den ten konec 37 věku a rád bych k němu něco napsal, samozřejmě, nezaujatě.
Zaměřím se především na Tauri a a Antiky.
Někteří z vás určitě věděli, že rasa Tauri s Antiky + (Asgardy) měli domluvenou Nad Ali. Od 1 dne, mi napsali Antici, zda s ním nechci být v té 'alianci'. Má odpověd byla jednoduchá a prostá - chcu hrát sám za sebe, chcu, aby rasa hrála samostatně a nezávislé na ostatních. Kdysi sem takové blbosti domlouval také, ale pak ta hra ztrácí na kvalitě, když se nejsilnější rasy spojí. Raději proti nim, než s nima, raději si výhru věku vybojovat a zasloužit samostatně, protože výhra věku zasloužena na lži a nečestnosti, se nepočítá a rasa s toho nemůže mít takovou radost přece.
Ovšem, zde se to ke konci věku vyvíjelo úplně jinak od očekavání. Nějaký ten týden před koncem věku a domimance Tauri ve farmění, výpověděli rase Unasů válku, aby shodili Anise, která byla zase dominantní ve farmění a vedla tabulku hráčů. Tauri se ale unáhlili - předvedli ve válce, že nic neumí, co se týče války a Unase ani trochu neshodili a Anise dokonce nebyla ani v mínusu na planety. A to všecko se nevyhnulo bez povšimnutí jejích spojenců, Antiků.
Antici si všimli , že Tauri sou totálně neschopní cokoliv uhrát v nátlaku války. Uběhlo týden a měli výpovědku na stole. Jaká to ironie, že Tauri dostali výpovědku od právě největších spojenců v ten věk, Antiků. Už od té doby sem věděl, že Tauri budou bez šance válku vyhrát, ovšem doufal sem aspon v naději, že to udrží na obranu, ale ani dohoz nefungoval. Joo, Generál Hammond by na ně pyšný nebyl. Dostali se ke mně také odpovědi typu 'Já vám na to se*u, nebudu dohazovat'... Vlastně, Tauri se tímto pohřbili sami. A jeden Ori na vůdci je tam zachránit nemohl.
Teď nějaká čísla - Antici měli na Tauri 150MLD, Tauri, co se váleli na pohovkách a farmili a utráceli co to šlo, měli jen 106 MLD naquadahu a to měli na Unase, zbrojili za 90MLD, a na Antiky měli poté 50MLD(+ armmádu, ale tu z velké části prošustrovali). Takže vše, kromě rozlohy, hrálo pro Antiky, proto také výsledek byl jednoznačný.
Díky tomu, Asgardi dosáhli historického úspěchu a uhráli 2 místo, o5 díky nad alianci.
Hráči, vůdci, zamyslete se nad sebou , zda takové ho*na je potřeba zde dělat, nebo hrát čestně a za svou rasu.
Gratuluji Antikům za výhru věku a také hráčce Anise za to, že udržela prvenství , ikdyž to neměla vůbec jednoduché ke konci :)
Poskytnuté informace mám od vůdců / zástupcu ras.
Zobrazeno: 2455x |
Před 7 rokyTialkcz
Pouze přihlášení uživatelé mohou přidávat příspěvky