Přihlášení
Registrace
Do konce 84. věku zbývá:
42 dní a 10 hodin
Věk začal: 20:02:37 01.03.2024 Registrovaných hráčů: 16 010
Úvod Výsledky Obchodní podmínkyPravidla Copyright Credits KontaktKronika

Jak si vybírám svou rasu

Image title

Taury, Nakai, Goualdi, Wraiti...
Rasa jako rasa řekne si někdo, jiný zase řekne to je moje rasa tam Já jdu.
Jak si lidé vybírají svou rasu? Proč právě tu a ne tuhle? Proč jsou někteří jen a pouze u Taury jiní zase u Goualdů a jsou i tací kteří rasu střídají jak ponožky?
To je otázka za všechny otázky. Mě osobně přijde že v mém případě byla volba jasná. Pamatuji si ten den kdy jsem po prvé zkouknul první dvoj díl Star gate a zamiloval si postavu Jacka, po uši se zamiloval do Cartrové a obdivoval znalosti Daniela jakož i sílu T´Elca a rozvahu a vedení generála Hamonda. Takže u mě jasně vyhrála touha se jim alespoň částečně přiblížit proto se pravidelně ukazuji u rasy Taury, vyjímka ale potvrzuje pravidlo. Bylo pár věků kdy jsem tak říkajíc zběhnul ano na konci věku jsem dostával jako snad každý věk nabídky a jednu jsem i využil a šel k rase Kelowňani. částečně k vůli touze zažít zase něco nového částečně proto že to začínala být rutina. Proč ale právě ta a ne jiná rasa? zase ta SG1. Vždyť Jonas od ní pocházel takže volba byla jasná.
Podle mě v nás ve výběru zapracují touhy se přiblížit k těm které nějak obdivujeme. Někdo je prostě na holky jiný zase na vdolky. Někdo obdivuje Baala jiný zase Thora.
Samo sebou tu jsou i jiné aspekty. Někdo si třeba neumí představit hru s někým koho nemá zrovna v lásce a pak tu jsou ti kteří prostě jdou do rasy která je zrovna volná a je jim jedno s kým tam budou.
Myslím že ve výěru hrají tyto faktory:
1- vysněná rasa
2- s kým tam budu
3- jestli je volno
Jistě řeknete si že je to zajímavé ale že Vás se tohle netýká a že jdete tam z jiného důvodu. Mě ten důvod zajímá tak šup šup do komentáře napište proč jste právě ve vaší rase a ne v jiné. třeba z toho bude námět na zamyšlení.
Pokud jste dočetli až sem tak mě to velice těší. Můj pravopis omluvte je to už asi jen výmluva ale jsem disgrafik tak sem tam něco přehlédnu... Protože jsem o to byl požádán tak budu do Kroniky psát snad pravidelně a na různá témata a snad se budou líbit a snad se nám bude dobře hrát a snad se někdy sejdeme i ve společné rase. Mojí asi znáte. Váš jjenda

Zobrazeno: 3901x |
Před 7 rokyjjenda
Pouze přihlášení uživatelé mohou přidávat příspěvky