Přihlášení
Registrace
Do konce 84. věku zbývá:
42 dní a 10 hodin
Věk začal: 20:02:37 01.03.2024 Registrovaných hráčů: 16 010
Úvod Výsledky Obchodní podmínkyPravidla Copyright Credits KontaktKronika

2. díl úprava

Nejprve  pár malých slov - hodně z Vás tohle nečte jen kvůli tomu, že to píšu Já. Jeslti nejste schopni překonat svou osobní zášť vůči mě, tak je to váš problém ne můj ;) Já se snažím, aby se v kronice  aspoň něco dělo, a i když hodně ras a jejich hlavních představitelů nesnaším, tak to zde nedávám najevo a snažím se vše taktně zaobalovat. Takže je možná načase, abyste se buď začali chovat, jako dospělí a v klidu si to přečetli a nebo se nato rovnou vykašlali, ale neměli u toho blbé řeči, že jsem to zas psala já. 

Díl 2. 

Tak vás vítám u pokračování našeho deníku. Ve hře došlo k pár mini novinkám, ale to jste si jistě sami přečetli na fóře - Novinky ve hře. 

Za těch uplynulých 14 dní byla jediná zajímavá věc a ta se hodí do Válečného speciálu - viz níže...

Chtělo by to, asi i trošku aktivity, prázdniny se přehouply do druhé poloviny a léto pomalu odbíhá pryč... 

Válečný speciál : 

Došlo k válce mezi rasou Ori a rasou Nakai. Dvě první rasy měly jít do vyrovnané boje, kdy jejich zázemí, jak naqové, tak planetové vypadalo podobně.. Nicméně tomu tak nebylo. Rasa Nakai byla silně poražena... jak se to mohlo stát ? Jednoduše, načasování Ori bylo perfektní vůči aktivitám obou ras. Ori v plné parádě a Nakai bohužel nemohli adekvátně odpovědět. Jak i řekl sám Fiscel - došlo k tomu, že tam neměli své hráče a také k tomu, že se nemohli zamrazit hráči, kteří tam vážně nemohli být. Zároveň jsou z části rádi, že nebyli rasou Ori sesvačeni na úplné dno.

I to se stává a nám to přípomíná to, že naq není vše. Možná by přístě stálo zato zkusit domluvit odklad war, aby tam byli, ale možná přesně tohle druhé rase nahrálo. Kdo ví, jak by to dopadlo, kdyby i Nakai byli aktivní, kdo ví, zda by výsledek byl tak jasný a nebo se obrátil ve prospěch druhé rasy . 

Po předchozích kritikách ráda vysvětlím, jak vše myslím .... 

Kdyby a ostatní podmiňovací způsoby, jsou zde zmíněné proto, že mince má vždy dvě strany. Prostá úvaha není zakázaná, to že jí nechápete už není můj problém. Co se týče, zmíněného odkladu war, to byl pouze jeden z možných způsobů, jak vše vyřešit, to že to není možný způsob vědí všichni, kdo již s dotčenou rasou válčili. Článek není úmyslně rozepsán, protože obě rasy jsou mi silně nesympatické a tyto antipatie si nemůžu zde dovolit vyjádřit. Nemůžu si dovolit vyjádřit osobní názor na válčení rasy Ori a ani na chování rasy Nakai.  Detaily chcete je ? 

Je to jednoduché war trvala  2 dny přičemž měla i noční klid. Rasa Ori získala více jak 300 planet ( ano budiž jim požehnáno, že si nevzali více), kdokoliv se podívá do statistik uvidí značnou převahu a aktivitu. Kdyby trvala déle, klidně více popíšu aktivitu a vše, čekala jsem více, vzhledem k tomu, jaké rasy se do sebe pustily, ale nebylo tomu tak. 

A teď ke konci : Vaše nesympatie si vyjadřujte, jak chcete, to že kritizujete je super, ale má někdo námět na článek, nemá ! Je zajímavé, že kritizují planými kecy Ti, jenž mají na sobě nějaký škralup a nemůžou mě vystát, ale že by mi někdo napsal, co by chtěl v kronice vidět, to nehrozí... Je to jako se vším, kritizovat umí každý ...  Pokud někdo má konstruktivní kritiku, mimo tu od Mechozila, kterou již znám a přijímám, ať si napíše.. ale konstruktivní znamená, že to není mířeno vůči mé osobě, ale vůči námětu a jeho zpracování, vše ostatní jsou pouze zaujaté řeči. 

Zobrazeno: 2972x |
Před 6 rokyKarkuulka
Pouze přihlášení uživatelé mohou přidávat příspěvky