Přihlášení
Registrace
Do konce 84. věku zbývá:
42 dní a 7 hodin
Věk začal: 20:02:37 01.03.2024 Registrovaných hráčů: 16 010
Úvod Výsledky Obchodní podmínkyPravidla Copyright Credits KontaktKronika

Válka Gouald X Nakai

Image title

Někdy se může zdát že jsem, pokud jde o rasu, až moc velký patriot co bude jen a pouze pět ódy na svou rasu. Pokud možno očerňovat nepřítele a „podkuřovat“ vlastnímu egu. Zkrátka nemístně vynášet Goualdy do závratných výšin a o nepříteli mluvit, jak by řekli Jafové, naši udatní válečníci, jednoduše jako o Šolva a plivat po nich.

No to teď prostě a jednoduše nejde. Ruku na srdce Válka s Luciány byla, dalo by se říct jednostranná záležitost, důvody ponechme stranou ( můj názor je že čekali na Ori a když zjistili že nepomůžou tak prostě rezignovali ). Zkrátka tahle válka byla dočista jiná, žádná blesková válka, byla to spíš situace západní fronty za první světové, kdy útočník dostal řádně za vyučenou a byl poražen, i když armáda stále bojovala. Goualdi si zkrátka vzali přes příliš velké sousto, na to aby ho strávili.

A důvody proč k tomu došlo?

Neřekl bych, že jsme byli špatně připraveni, armády jsme měli dostatek a i pár UT jsme měli. Po pravdě, jsme během války nespotřebovali ani desetinu armády, kterou jsme nastřádali a co s týče prostředků na skladě a v bankách? Tam toho bylo ještě požehnaně a čekalo na doplňování  armádních skladů.

Faktem je, že svou podstatnou roli hrála aktivita. jasně ne každej je blázen a trčí tu celé hodiny 24 hodin, 7 dní v týdnu, po dobu celého věku… ale Nakai prostě jeli na aktivitu lépe. Ne, že bychom jako Goualdi nebyli aktivní, to ne, ale vázla, ani ne komunikace, jako spíš vůle tu bejt v časech, kdy se to domluví a i hlídání dohozu nějak vázlo, to jsem u Nakai nezaregistroval, vždy tu někdo z nich byl a hlídal, vždy jsem zaregistroval že pokud útočili, tak jich bylo aktivních víc, co útočili taky a obírali nás o planety. Zkrátka úplně jiná liga.

Taky tu je ten fakt že naše vedení bylo paralyzováno. Jednak tu byl menší puč, při kterém byl Josua svržen do hlubin nicoty a na jeho místo postoupil Fritolek a za svého zástupce jmenoval Piwika a oba jak Šolva dostali banán no a co dělat, když UT je vládce a zástupce a oba jsou mimo hru… To mě připomíná jednu hezkou příhodu z praktického konce war.

Protože, jak Fritolek tak Piwik měli BAN, byl malej problém ohledně hlídání v noci… já měl původně hlídat od +- 1:30 do 6:00 přede mnou měli hlídat ti dva výtečníci a k tomu v deset večer měl být útok nebo ofenzíva?  No ale k ničemu nedošlo že ano… No co se dá dělat postupně jsem hlídal od půlnoci a říkal si to je teda nádhera, sice ano chtěl jsem ponocovat protože další den jsem měl nastoupit na noční, takže jsme stejně potřeboval přehodit spánek, ale představa že celejch 6 hodin budu klikat a hlídat a případně dohazovat? No hrůza. A ač jsem zásadním odpůrcem nočního klidu rozhodl jsem se zkusit domluvit, když tu vedení není a být nemůže. Čest asi zahrála a únava taky, tak jsem se s nakai dohodl, že napíšeme na své národní pošty zákaz útoku do 6 hodin do rána pod trestem: zcela nahý se postavit na náměstí vlastního města a recitovat z knihy počátku ( pokud se podíváte na čas tuším 16/8/17 03:23 až 03:30 tak jeden zástupce rasy Goualdů musí svůj trest vyplnit  ). A byl naprostý klid a že teda na jeden incident, kdy jsem měl hrůzu, že noční klid vezme za své. Ale vůdce Nakai Buschik nejen, že byl rád z mé iniciativy, protože musel kvůli hlídání vstávat a díky mě si mohl jít zas lehnout, byl dokonce tak rád, že na můj vtípek,že mě za to můžou následující den vynechat z útoků, vzal vážně  ( fakt jsem si dělal legraci a nemyslel jsem to vážně a už vůbec, že dodržíte takže moc oceňuju a nesmírně si toho vážím ).

Prostě a zkrátka Nakai je jiná liga, co si vítězství ve válce zasloužila, a já si přeji i jejích výhru ve věku. Nejen, že byli aktivnější ale i čestnější, měli propracovanější komunikaci a no zkrátka jsou vítězi. Komu se to nelíbí, je to jeho věc, ale já si myslím, že mají na to aby vyhráli věk a měli si to proto znovu rozdat s Ori a dokázat že na to mají, podle mě v jejich válce s Ori hrála spousta faktorů a myslím že kdyby měli  takovou sílu, jako proti Goualdům, tak v odvetě bych určitě vsadil na Nakai

Zobrazeno: 3107x |
Před 6 rokyjjenda
Pouze přihlášení uživatelé mohou přidávat příspěvky