Přihlášení
Registrace
Do konce 84. věku zbývá:
42 dní a 5 hodin
Věk začal: 20:02:37 01.03.2024 Registrovaných hráčů: 16 010
Úvod Výsledky Obchodní podmínkyPravidla Copyright Credits KontaktKronika

SGON NEWS - Prolog + Článek

Image title

Zdravím všechny hráče SG-on. Nyní vás pozdravuji z mě nové pozice REDAKTORA a pokusím se vám přidávat článečky i zde, pro vaši zábavu. Toto bude takové malé shrnutí na začátek, na co vás připravit, případně spojení s naším rasovým webem Goauldů.

Dle mě je tato hra dlouhou dobu, bohužel zanedbaná, ale divíte se ADMINům ? Ano, jsou zaseklý v čase a chce to začít inovovat, zlepšovat a hlavně naslouchat hráčům ! Ale i hráči se musí chovat tak, aby je neosočovali, aby byli rádi, že se o tu hru starají a snaží se co nejvíce. Bohužel s některými rozhodnutími nesouhlasím i já, to je však věc druhá. Ale v první řadě apeluji na každého hráče SG, snažme se dokopat adminy k aktivitě, snaze a k správným rozhodnutím a to v rámci slušnosti !

Tak a na co se tedy můžete každý z vás těšit? Rovnou píši, nebudu si dávat žádné termíny vydávání článků. Sám mám čas různě a proto bych na sebe pletl bič a když mě porazí ve válce nějací ušmudlaní Gadmeerové, jak minulý věk, skoro není ani nálada na to cosi psát o jejich drtivém vítězství ( ačkoli to byla prostě halůzka a Knihtík měl jen štěstí ! ). Za prvé bych zde rád psal o válkách na tomto SG, protože každá rasa se podle mého ráda dočte v SGON NEWS o sobě. Pokud bude možnost, určitě se k tomu přidají i nějaké zajímavé statistiky.

Dále pro začátek, střed i konec věku nějaké reportáže k průběhu všech ras na hře, jaké šance mají, jak se povedlo posilnit rasu, nebo zda budou odsouzeni k posledním místům ? Pokud se nebude nic dít, třeba bude zavítání do minulosti nějakých ras, rozhovory s hráči, případně soupis věcí, jež je třeba zlepšit, aby to zde měli admini na očích.

Prvním článkem tedy hned navážeme a snad rozjedeme úspěšnou část kroniky !

WAR tohoto věku !

Image titleBěhem věku už proběhlo pár válek a tak si je nyní v rychlosti proběhněmě. Zpočátku byli na hře 4 silné rasy! Všemu vévodili Gadmeeři se znovuzrozeným VasilemZajcevem, který podává doteď naprosto neuvěřitelný sběr ! Všechno vede Kniht, asi nejdůležitější osoba tohoto tažení ! Dále tu byla rasa Goauldů, která pod mým osobním vedením prošla na špici tabulky, především díky skvělým příchodům hráčů SOUL, Zer, knoks, abe a dalším ! Vyjmenovat by je trvalo dlouho. V závěsu za těmito rasami byli rasa Luciánů pod vedením Mastera, který se mohl opírat o služby skvělého sběrače Jeppsona. Ori s vůdcem Tialkem šli do věku jako vítěz minulého ročníku a nemohli mít jiné ambice, než špici tabulky !

Do první war tedy šli dvojice Gadmeer vs. Ori, Goauldi vs. Lucián. Obě války tedy začali velice pozdě, až v polovině věku, kdy již měli probíhat druhé, či třetí války ! Avšak tyto souboje měli ukázat směr zůčastněných ras. V první war vyhráli Gadmeeři s přehledem nad Ori, což neunášel především schimpanski, který se vyjadřoval na VIP fórech velice nevybíravým způsobem. Nakonec odešel k runnerům a přestal hrát. Rasa Gadmeer si tímto pojistila špici tabulky a Ori poslala do spodní části. V druhé válce, která začala pár hodin po předešlé war, byla jasná převaha od začátku ! Luciáni zpočátku kladli odpor, snažili se dobývat, nicméně velká aktivita Goauldů způsobovala velké ztráty Luciánských hráčů. Po těchto war se v čele ještě více osamostatnili Gadmeeři, následováni naší Goauldskou rasou a Luciáni s Ori klesli do spodní části.

Třetí war vypověděli Antici rase Nakai, což bylo vzhledem k situaci naprosto pochopitelné, pokud chtěla nová rasa Antiků jít na 3. místo. Aktivita byla na straně Antik, kteří neúnavně bojovali, útočili a dobývali ve vláčcích, a jediná síla na straně Nakai byl vůdce gladiator s buschikem, ostatní se zrovna moc nepředvedli. Druhý den se měla situace změnit, ale Antikové i po odkladu začátku války po NK zase začali drtit obrany rasy Nakai a jen 85 získaných planet Antikům vonět příliš nemůže. Myslím, že atak na 3. místo byl ne zrovna úspěšný.

Následně byl klid po pěšině až do chvíle, kdy si Luciánská aliance vytvořili cca 15 mulťáků, kterými zabírali sektory, a toho už si admini prostě nemohli nevšimnout a smazali Luciánům mulťáky a nakonec i skvělého sběrače Slávka. To byla pro Luciány velká rána a naprosto nepochopitelně vypověděli 3 rasám naráz. Kelowně ani nepřepli a ti si tak snáze dobyli, s Asgardy žádná war neproběhla a rasa Goauldů, je naprosto srazila pod 1%. Master neprojevil minimální snahu o smlouvu či domluvu a proto tento věk se rase Lucián kazí nejspíše chybami vlády !

A co teď bude dál ? Bylo zmiňováno, že smazání Luciánských mulťáků může pokračovat, zaútočí Antikové znovu na 3. místo, nebo půjde někdo do statečných válek ? To prozradí snad další dny ...

Zobrazeno: 2964x |
Před 6 rokyFriToLeK
Pouze přihlášení uživatelé mohou přidávat příspěvky