Přihlášení
Registrace
Do konce 84. věku zbývá:
5 dní a 16 hodin
Věk začal: 20:02:37 01.03.2024 Registrovaných hráčů: 16 032
Úvod Výsledky Obchodní podmínkyPravidla Copyright Credits KontaktKronika

Podzimní sraz SGO - Na Výšince

Image title
Image title

Opozděně, ale přeci jen se ohlédneme za podzimním srazem hráčů SGO. Prvně bych ráda řekla, že jeho účast byla mnohem nižší, také hlavně proto, že chyběly stálice, jako hanys a matys, herier a spol. Aby toho nebylo málo, tak bylo pozměněno i místo, kde se konal... Za mě osobně to nebylo moc kuprospěchu věci, ale mělo to výhodu, seděli jsme všichni u jednoho stolu a bylo to asi poprvé, co se neřešila hra, ale jako přátelé jsme si povídali o vtipných storkách, zážitcích, ale i životě, kde ani věkové rozdíly ( například já a o x generací starší medvěd Tatmus :-D), nebyly překážkou. 

Každý sraz to někdo přežene s pitím, minule jsem to byla já, no tentokrát jsem si hlavinku udržela čistou, zatímco ten, jehož jméno nesmíme vyslovit, ne. :-D. I tak byla, ale legrace. 

Za mě byl nejlepší celodenní výlet, kdy jsme šli nejen na rozhlednu, ale jedna aktivnější skupinka si to i zpět prošla pěšky, a řeknu Vám stálo to zato! Pod vedením Filtra, šla naše skupinka ( Já, Failter, Lokus a masison) na pěkný výšlap, ale jako odměnu jsme měli nádherný výhled z útesu skály na podzimní krajinu. Díky Failterové navigaci, jsme údajně šli lehce přistupným tereném, no občas to byla vážně legrace, některé cestičky sejít, či vyjít, ale pánové byli gentlmani a pomáhali. Ačkoliv se neřešila hra, chyběl tam Azura, tak i tak to bylo velice zábavné a příjemné. Pro mě o to více, že to neskončilo objímáním mísy a zelenou barvou obličeje. :-D 

Ten, kdo nejel o hodně přišel, i naše zbytky partičky, které chyběly.

Zobrazeno: 3005x |
Před 6 rokyKarkuulka
Pouze přihlášení uživatelé mohou přidávat příspěvky
sraz
Lokus

Už se těším na další sraz :-)

LokusPřed 6 roky#268
RE: Lokus (ID: 268)
Karkuulka

Já také :-)

KarkuulkaPřed 6 roky#269
-
Tatmus

Jak x generací :D

TatmusPřed 6 roky#270
RE: Tatmus (ID: 270)
Karkuulka

sorry meďo :-D já si musela rýpnout

KarkuulkaPřed 6 roky#271
X
josef180

A co já, já jsem taky o X?

josef180Před 6 roky#278