Přihlášení
Registrace
Do konce 84. věku zbývá:
33 dní a 1 hodina
Věk začal: 20:02:37 01.03.2024 Registrovaných hráčů: 16 018
Úvod Výsledky Obchodní podmínkyPravidla Copyright Credits KontaktKronika

SGON NEWS - 46. věk před námi 2/2

Image title

Myslím, že druhou část mohu do éteru vyslat taktéž, aby byl spokojen především Gladiator, který opravdu rád čte o své milé rase a nejlépe o sobě ! A já mu udělám radost, stejně jako ji snad udělám i těm rasám, jenž zmíněné ještě nebyli. Půjdeme se podívat trošku na kloubek prvním 4 rasám, které vedou a snad i pochválit některé z aktérů za snahu, píli a říci si, že někteří hráči, jsou opravdový blázni !

Posledním z tohoto pelotonu se stávají Nakai, kteří po velice prudkém začátku věku, kdy se drali na špici ubrali plyn i díky mnohem menší aktivitě hráčů v průběhu dalších dnů. Vůdce se od minulého věku změnil, Gladiator své žezlo předal therokalovi a je nutno říci, že rasu dodel ve vskutku dobré výdrži a stavu. Nikdo nemůže čekat že opět trhne rekordy ve sbírání, ale buschik a torment, stejně jako minulé věky ho nahradí a opět nasbírají velký počet planet větších, či menších. Odchody z rasy nebyli žádné větší, a z příchodu lze vytknout Ragmagedona, za kterým přišel i lukisder, avšak zatím je limituje nejspíše čas, případně chuť, takže jsou takovými menšími přispěvateli do sbírky planet. Rasa se věk co věk drží velice vysoko v žebříčku ras a i tento věk mají šanci na velice dobré umístění a v této skvělé sestavě, které já osobně fandím bych je rád i na konci věku viděl na velmi dobrém umístění.

Na třetí průběžné místo, po né příliš zdařilém začátku dosedla rasa Gadmeerů, která však atakuje Antiky na 2. místě a pokud by nakoupila nezaměstnané, druhou rasou by se i stala. Vůdcem se opět stala legenda rasy Kniht, který opět dal dohromady skvělou skupinku lidí, kteří makají jak jen mohou a budou se určitě snažit ovládnout opět věk. Kdo se podívá na blázny typu Caspera, Majestyho, Sovika, Knihta následovaný Jaredem a krytonem především, musí si říkat, že tomuhle se dá těžko podivovat. Přes matný začátek, kdy rasu napadla Kelowna a zpomalila ji, už se hráči rozjeli a NN, aukce a lodě nejsou pro získávání žádný problém ! S tímto tempem by mohli každý ze špice atakovat 1000 planet, ale to je prozatím k úvaze. Gadmeeři jsou od chvíle, kdy sem nastoupila nová generace k nezastavení a i přes odchod Vasilije a lukisdera mají opravdu silnou formaci, která budí strach.

Přecházíme tedy k Antikům, kteří udělali dobrý progres a především ustáleným vedením se dostávají do popředí zájmů. King s matesem jsou naprosto vrcholnými sběrači, i když mnozí se domnívají že nejspíše i za pomoci kreditů, což však nemůže zpochybňovat jejich přínos rase. Stejně jako každý věk co hraje i Marks opět disponuje aktivitou a sbírání je snad její hobby a v pozadí nemůžeme zapomínat ani na Waughana, legiona, Amadora a nového Fixia, který se na jeden věk upsal této rase povznesených bytostí. Krůček po krůčku stoupají k vyšším příčkám avšak aktivita taktéž pomaličku upadá, nicméně jedna dobře promyšlená válka by mohla vše změnit. Naopak známe případy Luciánů a Ori z minulého věku, kdy se rasa najednou po jedné válce rozpadla. Tak se uvidí, jaké rozhodnutí vůdce zvolí a jakým směrem rasa půjde.

Tak a dostáváme se k prozatím první rase Goauldů. Rasa se vrátila po dlouhé době a první věk nebyl zrovna ideální na předposledním místě. Následně minulý věk už příchod mnoha hráčů předznamenal úspěch 2. místa a nyní ve skoro stejné formaci aktivních hráčů se rasa dere na úplně nejvyšší stupínek. Příchody zkušených hráčů Vasilije, Cecka nebo i Zela rase velice pomohl i díky jejich planetám. Celkově rasa udržela skoro celou formaci až na nejlepšího sběrače minulého věku SOULa, který si dává pauzu. Celkově má rasa asi nejvíce aktivních hráčů ve vesmíru a není problém se tu každý den sejít v 12-15 lidech, kteří navyšují své počty planet. Určitě v sázkových kancelářích žhavý kandidát na 1. místo, ale tento věk je možná dle síly ras všechno, takže může každá ze špice vyhrát. Takže se nechme překvapit.

Doufám, že se úvod líbil a budete se těšit na další články. Snad jsem nic nevynechal a byl jsem dostatečně objektivní, ačkoli, nejsem tu vždy a mohl jsem něco zapomenout. Přesto všechno všem přeji hodně štěstí v tomto novém věku a snad i co největší úspěchy !

Zobrazeno: 2953x |
Před 6 rokyFriToLeK
Pouze přihlášení uživatelé mohou přidávat příspěvky
Parada
VasilijZajcev

Je to fajn si pocist. Jen tak dal

VasilijZajcevPřed 6 roky#277