Přihlášení
Registrace
Do konce 85. věku zbývá:
57 dní a 18 hodin
Věk začal: 20:03:30 01.05.2024 Registrovaných hráčů: 16 039
Úvod Výsledky Obchodní podmínkyPravidla Copyright Credits KontaktKronika

Jak se dostat rychle do obchodu?

*Menší návod jak se na začátku věku, ale i po pozdější registraci, jak se dostat co nejrychleji do obchodu s planetami.*

Pro rychlý přístup do obchodu existuje několik možných cest a je jen na vás kterou zvolíte:

## 1. základní kolonizace

Vždy před každou z následných možností je potřeba kolonizovat maximální množství planet, tzn. na začátku věku na 20. a v průběhu věku dle výzkumů rasy 25. popřípadě 50. planet.

Jestliže rasa v průběhu věku vyzkoumá základní kolonizaci 25. planet, tak tím lépe pro nováčky, co přijdou později. Ušetří jim to čas, který by jinak strávili nad dalšími možnostmi a můžou do obchodu okamžitě po kolonizaci.

## 2. statusy

Jednou z možností pro ty co se nebojí do hry investovat, je přes balíčky se statusy, kdy aby jste se dostali do obchodu ( 25 pl ).

**Stačí správně kombinovat balíčky:**

- 1. premium - 1. satelit
- 2. ultimate - 2. satelity
- 3. VIP - 2. satelity
- 4. Startovní balíček - 1. satelit

Výhodou tohoto postupu, je okamžitý přístup do obchodu, po jeho otevření 3. den věku + další výhody plynoucí ze statusů. Ovšem za cenu investice peněz do hry.

## 3. Aukce

Jestliže máte dobré vedení rasy, které vám umožní neomezený přístup do fondu, tak je další možností, získání potřebných planet, jejich aukce. V každé aukci můžete získat maximálně 1. planetu klasickým příhozem, a nebo jí vykoupit, což sice stojí méně naq., ale zato si připlatíte neutroniem, které je na začátku dost potřebné a málokdy je ho dost.

**Výkupy jsou ovšem omezeny dle aktuálního statusu hráče:**

- bez statusu 1 planeta
- premium 2 planety
- ultimate 3 planety
- VIP 4 planety

## 4. Spammer

Pro ty co si rádi povídají na fórech, je ve hře další možnost a tou jsou odměny za spamera ( seznam odměn si můžete prohlédnout [zde](https://www.stargate-online.cz/game.php?page=forum&akce=spamer) ).

Nevýhodou této možnosti je, že vyžaduje více času ve hře a odměny jsou dostupné až později, po začátku věku. Navíc je potřeba dodržovat určitá pravidla, aby se příspěvky započítávali a aby je Administrátoři nebo moderátoři nesmazali. Výhoda ovšem je, že tato možnost nestojí žádné suroviny ( naq. / neutronko ) a je nejideálnější pro ty co chtějí hrát s nulovými investicemi ze své kapsy.

## 5. náhoda

Ano i přes náhodu, je možné dostat se k planetám, ovšem úspěch není nikdy zaručen.

**Náhodné planety můžete získat z více zdrojů:**
- 1. denní bonus - z jeho losování je šance, že dostanete náhodnou planetu a nebo satelit - dostupné od 2. dne věku
- 2. herna - menší herní loterie s možností vyhrát zajímavé odměny a planety za menší obnos naquadahu
- 3. útoky - ano i z útoků existuje šance, že vaše jednotky na cestě zpátky, najdou opuštěnou planetu, kterou tak získáte do svého impéria. Ovšem šance je velmi malá a vyžaduje úspěšný útok ( neúspěšný planety nenabízí ) - dostupné 24h po registraci


***Jak tedy vidíte, možností je hodně a je jen na vás, kterou cestu zvolíte, aby jste byli mezi prvními zájemci o planety z obchodu.***




Zobrazeno: 65x
Warning: Division by zero in /var/www/clients/client1/web1/web/www/index/kronika.php on line 74
|
Před 2 měsíciElleran
Pouze přihlášení uživatelé mohou přidávat příspěvky