Přihlášení
Registrace
Do konce 84. věku zbývá:
5 dní a 10 hodin
Věk začal: 20:02:37 01.03.2024 Registrovaných hráčů: 16 032
Úvod Výsledky Obchodní podmínkyPravidla Copyright Credits KontaktKronika

70. herní věk začal

Před pár okamžiky začal 70. herní věk StarGate Online. V tomto věku se proti sobě utkají 4 rasy které jsou podle systému předčasné registrace složené z Ori, Furlingů, Nakai a navrátivších Gadmerů. Tento věk je specifický v tom že jsme před pár dny vydali hráčskou akademii v podobě rasy Noxů, kde se nováčci mohou naučit hrát hru.

Co se týče nastavení věku. Tak tento věk je označen za nealianční každá rasa a vůdce jede sám za sebe. Zbraně hromadného ničení budou losované každý den a budou přidělované na hráče. A systémové smlouvy jsou nastavené na 2+2.

## Jaké jsou priority na vývoj?
Největší priorita bude určitě dokončení **mobilních skinů** je to něco co jsem rozdělal a do konce věku nedokončil a stále jsou mobilní skiny pouze experimentální funkcí. Zatím to vypadá že převedeme všechny skiny ale nechci nic slibovat. Dalším velkým úkolem bude pro nás odbavení **kredit update** aktuální plány jsou popsané v ID: 2422390 tak doufejme že se nám to podaří dokončit během tohoto věku a nebude se nám to prodlužovat jako akademie.

## Další věci okolo herního věku?
Rozhodně budeme pokračovat ve **správě našeho Facebooku**, očekávejte příspěvky, reakci na aktuuální dění, bleskovky. V sobotu **6.11. se rozjede klasický příběh** ve kterém budeme pokračovat v tom kde jsme skončili v minulém věku. A také plánujeme začít více přispívat do naší **zbrusu nové kroniky** ve které si popíšeme všechny novinky za poslední rok, ať víte co bylo jak zamýšlené a můžete přemýšlet nad taktikou.

---

Tak hurá do 70. věku!

Držíme vám palce a nechť vyhraje ten nejlepší!
Zobrazeno: 758x
Warning: Division by zero in /var/www/clients/client1/web1/web/www/index/kronika.php on line 74
|
Před 2 rokyNumero
Pouze přihlášení uživatelé mohou přidávat příspěvky