Přihlášení
Registrace
Do konce 84. věku zbývá:
32 dní
Věk začal: 20:02:37 01.03.2024 Registrovaných hráčů: 16 018
Úvod Výsledky Obchodní podmínkyPravidla Copyright Credits KontaktKronika

#01 Prolog: Hlášení neuspokojivých událostí!

Prolog...


Hlášení neuspokojivých událostí!





Co je ve vesmíru nového ? Co se to děje ? Tohle nemůže být normální jev... Je za tím celovesmírné spiknutí nebo někdo otevřel pandořinu skříňku?!


Stále častější jsou hlášení nevysvětlitelných jevů, zmizelých občanů, řadových pěšáků, ale i generálů - bez klíčové spojitosti. Záhadné přesuny z místa na místo nejen lidí ale dokonce i obřích staveb. Vědci umírající na otravu neznámým prvkem, orbita planety se sama otočila a začala působit katastrofy přímo na planetě, ožívající památné sochy dávných egypťanů, záblesky budoucnosti, zjevení...



Nápis na spisové dokumentaci vypovídal tomu, že se nám do ruky dostali přísně utajené materiali. Naši špioni odvedli skvělou práci a sesbírali veškeré tajné dokumentace, zaznamenávající záhadné jevy, které se ve vesmíru šíří.



Antikové - hlásíme náhlé zmizení dvou generálů, kteří se aktivně podíleli na zachování míru na planetě. Nemáme žádné stopy, ani indicie, kde by se mohli nacházet, natož abychom věděli, jestli jsou stále živí.



Asgardi - zemřel celý tým předních vědců, pracující na utajené látce. Jejich smrt byla velmi ( zde záznam končí)



Goauldi - ohlásil návrat hataků kteří se na své misi ztratili již před 1000 lety, palubní systémy však hlásí čas návratu přesně podle plánu letu, kam se podělo oněch 999 let?... (další podrobnosti se nám nepodařilo dekódovat)



Luciánská aliance - hlásí objevení různých záhadných staveb na polích s kassou. Jde o další halucinogenní účinek této drogy, nebo se opravdu něco děje i tam, data jsou trochu zmatečná tak se nedá dobře vydedukovat kolik je na této informaci pravdy.



V dokumentaci byly uvedené i jiné rasy, jejich záznamy však nebyly čitelné. Byly poškozené - ZÁMĚRNĚ ?!


Další zprávy o jevech nebyly přiřazeny k žádné dosud známých ras. Jednalo se o útržky z jednotlivých zpravodajství. Byly ve spisu na jedné stránce.


Na planetě ( jejíž název není čitelný) evidují zmizení vzácného druhu hmyzu, ten je pro ně klíčový, díky němu jsou opylovány plodiny sloužící k jejich obživě. V několika soustavách se zpomaluje pohyb planet a to neblaze ovlivnilo zdejší tok času, který také zpomaluje. Bude se čas nadále zpomalovat nebo dojde k časovému paradoxu a čas se zde úplně zastaví.


Poznámka redakce: Tyto události navodily otázky na které prozatím asi nikdo nezná odpověď proto počkáme na závěry mimořádného summitu který byl okamžitě svolán.

Před očekávaným mimořádným summitem vůdců TOP10 atmosféra ve vesmíru neustále houstne. Nikdo neví, co se děje a to je ideální pole pro šíření strachu, spekulací a paniky. Navíc neustále probíhající časové anomálie sebou nesou hlavně negativní dopady. Vyčerpání obyvatel, ztráta hlavních plodin a hlavně děsivá nejistota…


První výsledky na sebe nenechaly dlouho čekat, ještě před otevřením burzy se v rasách nejsilnější aliance GUA ( Gadmeer, Unas a Antik ) uzavíraly mimoděk domluvy, kde bylo jasně dané, kdo získá nejsilnější artefakt ve vesmíru na zisk - ZPM Modul. S tímto artefaktem a jeho šikovným předáváním mohli ovládnout zisky ve vesmíru a určit, jaká bude poptávka a nabídka na obchodním trhu.



Asgardi se postavili do role obětí. Byli přesvědčení, že smrt jejich vědců není náhoda, nýbrž cílený atentát, na jejich nejsilnější stránku a to vědu. A měli i viníka, nebo si to aspoň mysleli ?! Jejich přesvědčení je vedlo k rase Ori. Zaujaly nenávistný postoj, vedení žalem a vztekem začali organizovat pomstu cílenou právě na Ori.


I Ori měli svou teorii, jak je možné, že jejich hlavní planeta, zodpovědná za funkčnost obran celé soustavy, najednou selhala a nechala rasu nechráněnou. Začali povolávat okamžitě vojska, připravovali se na útok .. !


Rasové týmy vědců se snažily odhalit příčiny dění ve vesmíru. Kde je původce toho všeho? Zkušený asgardský tým byl mrtev a jejich mladší nástupci neznalý konvencí o diplomacii a veřejných vyjádření, začali do vesmíru pouštět svá prohlášení : "Jistě někdo cestoval časem, aby zničil celý vesmír." nebo "Tajná zbraň GUA se nás snaží zničit a působí prostorové anomálie.." Zaplavili zpravodajské služby svými výroky a způsobili ještě větší nepokoje, než si dovedli představit. Vůdci se proto rozhodli pro dřívější termín summitu, ve velmi napjaté situaci nechtěli čekat na další následky.


Summit míru probíhal dlouhé dva dny, kdy se rasy TOP10 snažili dohodnout na společném postupu. Každá z nich vystoupila se svým projevem, nicméně napětí bylo znatelné. Dohoda žádná nepadla a diplomacie krachovala... Vůdci ras, mimo Aliance GUA se začali bouřit. Rozhodli se jednat sami za sebe. " Mírový summit byla jen fraška", znělo z úst menších ras. Nepovedený summit zanechal následky - trh s planetami padal pod náporem nabídek, ceny za město klesaly a tím i tržní hodnota všech majetků.



Plán, který měla aliance GUA krachoval, s masivním náporem nabídek nepočítali... Jestli byla nějaká šance na mír, tak právě v tento moment krachla! Žádná z ras nemohla přijít nato, co se děje. Vlny obviňování ostatních je k ničemu nepřivedly, stopy a indicie také ne…


Po summitu zůstali jen nezodpovězené otázky. Co se to děje? Kdo, nebo co za tím stojí ? Společné řešení se nenašlo, vše proto zůstane na berech samotných ras...

Zobrazeno: 641x
Warning: Division by zero in /var/www/clients/client1/web1/web/www/index/kronika.php on line 74
|
Před 2 rokyFanrad
Pouze přihlášení uživatelé mohou přidávat příspěvky