Přihlášení
Registrace
Do konce 84. věku zbývá:
10 dní a 11 hodin
Věk začal: 20:02:37 01.03.2024 Registrovaných hráčů: 16 027
Úvod Výsledky Obchodní podmínkyPravidla Copyright Credits KontaktKronika

#02 Cestou necestou...

Cestou necestou...





Konflikt z důvodu vzniklé situace na sebe nenechal dlouho čekat. Zhroucený trh a nejistota vyprovokovala mezi rasami první ostrou válku. Ori z důvodu zhroucení obranného systému planet chtěli předejít napadení a proto vyšli jako první do vojenského konfliktu, jejich cílem byla rasa Cestovatelé na které chtěli demonstrovat svou vojenskou sílu a zastrašit ostatní rasy před možným napadením. Výsledek tohoto konfliktu byl dost nejasný, šlo spíše o demonstraci odhodlání a jejich síly.



S koncem prvních konfliktů a vzájemného obviňování rasy přešli do analýz situace. Vlády ras volaly po interním auditu a kontrolách výzkumných zařízení na svých planetách. Centrální laboratoře jednotlivých ras navodily směr výzkumu a odhalily část vesmíru kde předpokládaly vznik současných časo - prostorových jevů. Bohužel kapacity laboratoří centrálních planet ras jsou nedostatečné na podrobnou analýzu. Proto byly vyslány vládní týmy, které mají zjistit stav jednotlivých tajných vojenských ale i civilních laboratořích na planetách ovládaných jednotlivými rasami.



Vojenské i civilní společnosti dostali za úkol připravit vesmírnou flotilu k plánovanému letu do místa předpokládanému vzniku časo - prostorových jevů. Rasy musely sestrojit nové kosmické lodě, které mají odolat všemu známému, ale budou schopny i vědeckých analýz.


Rozkazy zněly jasně, do předpokládaného místa hrozby vyslat silnou flotilu ihned po dálkovém průzkumu a eliminovat časoprostorovou hrozbu za každou cenu. Vědecké týmy pracovaly nepřetržitě na analýze, inženýři a technici pod dohledem nejvyšších představitelů ras připravovali novou flotilu na okamžité vyslání k danému cíli.


Zobrazeno: 640x
Warning: Division by zero in /var/www/clients/client1/web1/web/www/index/kronika.php on line 74
|
Před 2 rokyFanrad
Pouze přihlášení uživatelé mohou přidávat příspěvky