Přihlášení
Registrace
Do konce 84. věku zbývá:
3 dny a 10 hodin
Věk začal: 20:02:37 01.03.2024 Registrovaných hráčů: 16 036
Úvod Výsledky Obchodní podmínkyPravidla Copyright Credits KontaktKronika

#05 Odhalení

Odhalení



Rasové laboratoře se otřásaly v základech, vojenský a civilní personál pracuje na dekódování obdržených dat nepřetržitě bez odpočinku, ale zásadní výsledky zatím nemají. V kuloárech se proslýchá, že nějaké indicie už odhalila rasa Furlingové ale nikdo tomu zatím nepřikládá velkou váhu. Cíl je jasný - v nejkratší době analyzovat současnou situaci a najít řešení k odvrácení přetrvávající hrozby. Vedení jednotlivých ras je pomalu v koncích a čas neúprosně běží. Špionážní služby chtějí využít chaosu a plného vytížení všech jednotek aby se pokusili infiltrovat ostatní týmy a získat natolik potřebné řešení nebo alespoň určit směr výzkumu.



Po nějakém čase se začaly objevovat první výsledky, bylo potvrzeno že se jedná o magnetar umístěný přímo v časoprostorovém zlomu a také podle zatím známých fyzikálních zákonů bylo určeno, že tato událost není klasický jev ale uměle vytvořená událost. Dále týmy začali přicházet s nevysvětlitelným malým bodem na hranici časoprostorového zlomu odkud nejsou schopni získat žádné informace.


Vědecké týmy byli rozděleny do dvou skupin, jedna měla nadále zkoumat magnetar a časoprostorový zlom a možnost jeho uzavření a tím eliminaci neočekávaných časo prostorových jevů které škodí všem a druhá se zaměří na záhadný bod který který vědce zajímá a odhadují že právě tento bod může být právě vysvětlením toho co se děje a jak tato událost vlastně vznikla.



Netrvalo dlouho a vědecké týmy hlásili první neuspokojivé výsledky...


Skupina vědců která měla za úkol navrhnout možnou eliminace a uzavření časoprostorové trhliny hlásí, že tato událost se vymyká technickým možnostem a prozatím není možné ji eliminovat. Jsou tu jisté návrhy řešení která jsou ale pro rasy technicky nemožné, jako třeba použití mikro černých děr nebo otevření dalšího časoprostorového okna uvnitř trhliny, ale bohužel se nenašlo možné technické provedení těchto návrhů.


Vědci zkoumající nevysvětlitelný bod mají zdá se příznivější informace a předložili dvě možné vysvětlení tohoto úkazu. Převažuje názor že se jedná o uměle vytvořený objekt možná i dokonce kosmickou loď která používá energii magnetaru pro cesty časem i prostorem a uvízla z nevysvětlitelného důvodu v časoprostorovém zlomu který pravděpodobně používá jako bránu pro její cesty. Menší skupina vědců tvrdí že se jedná o nějakou zbrań neznámé rasy ale podrobnější informae k tomuto tvrzení nedoložila.



Rasy stojí před nelehkým úkolem. Vědecké týmy sice podali informace o tom co se děje ale řešení dané situace nezvládají navrhnout, natož realizovat. Ani špionážní jednotky nedodali zajímavější informace z okolních ras. Vlády ras proto uvažují o svolání dalšího vesmírného summitu i když vědí, že poslední summit žádné výsledky nebo dohody na společném postupu nepřinesl, ale teď je situace jiná, rasy vědí že samostatně neuspějí. Byly vyslány diplomatické jednotky na svolání mimořádného summitu na neutrálním místě...

Zobrazeno: 616x
Warning: Division by zero in /var/www/clients/client1/web1/web/www/index/kronika.php on line 74
|
Před 2 rokyFanrad
Pouze přihlášení uživatelé mohou přidávat příspěvky