Přihlášení
Registrace
Do konce 84. věku zbývá:
10 dní a 20 hodin
Věk začal: 20:02:37 01.03.2024 Registrovaných hráčů: 16 026
Úvod Výsledky Obchodní podmínkyPravidla Copyright Credits KontaktKronika

#20 Nové informace

Nové informace


Všechny rasy začali pracovat na analýze fotografie údajné Destiny. Napjaté vztahy neumožňovaly spolupráci, tak proto vytvořila každá rasa svůj vědecký a průzkumný tým. Zatímco vědecké týmy pracovaly na analýze fotografie a dat, tak průzkumný tým z flotilou vyrazil na místa, kde byla zaměřena stopa turbínového motoru. Fotografie nebyla moc kvalitní tak nešlo potvrdit, ani vyvrátit že se opravdu jedná o Destiny, data přišla subprostorem a nejsou v dobrém stavu, tak se nedá zjistit odesílatel.



Zatímco vědecké týmy nic neprokázaly, čekalo se na výsledek který přinese flotila z místa pozorování. Netrvalo dlouho a přišla první data od průzkumného týmu. Dle pozorování u posledních pěti míst stop turbínového motoru byl v dosahu vždy velký naquadahový obr, průzkumné týmy požadují povolení vstupu na povrch planet k dalšímu průzkumu.


Po přistání na povrchu planety byly vidět hned známky těžby povrchu a extrakce naquadahu, podle podrobného průzkumu způsobu těžby bylo nalezeno mnoho prastarých nástrojů připomínajících, ale moderní Antickou techniku. Byly odebrány vzorky nástrojů i naquadahu k další analýze. Prvotní analýza v laboratořích na mateřské lodi odhalila stáří nástrojů na více jak 10.000 let, ale bylo i podle databáze potvrzeno, že se jedná o moderní techniku, kterou Antikové používají v posledním desetiletí. Byla nutná podrobnější analýza v laboratořích na centrální planetě než bude možné obvinit rasu Antiků ze zneužití technologie, která byla určena ke zničení.



Vědecké týmy na centrální planetě čekali na přílet flotily, aby se mohli ihned vydat na podrobnou analýzu nástrojů a zbytku naquadahu. Ihned po příletu flotily bylo vše odeslané k analýze do nejmodernějších laboratoří. Svolal se rasový sněm kde politici a a zástupci vojska čekali na výsledek analýz a měli rozhodnout o dalším postupu. Po pár hodinách bylo vydáno laboratoří prohlášení výsledku analýzy. Jedná se opravdu z 99% o Antickou technologii poslední doby a podle rozpadu naquadahu jde o stáří těžby přibližně před 15.000 lety. Na otázku proč je tato technologie z 99% Antická hledáme další odpovědi, jelikož rozpadlý materiál obsahuje známky nanitů, tak nelze potvrdit 100% Antický původ. Potřebujeme více času k analýze….

Zobrazeno: 468x
Warning: Division by zero in /var/www/clients/client1/web1/web/www/index/kronika.php on line 74
|
Před 2 rokyFanrad
Pouze přihlášení uživatelé mohou přidávat příspěvky