Přihlášení
Registrace
Do konce 84. věku zbývá:
5 dní a 3 hodiny
Věk začal: 20:02:37 01.03.2024 Registrovaných hráčů: 16 033
Úvod Výsledky Obchodní podmínkyPravidla Copyright Credits KontaktKronika

22# Nová hrozba

Nová hrozba


Wraithské zařízení Tauri dekódovali do pár dnů výměnou za povolení vstupu do mezirasového obchodu, který jim byl od poslední války uzavřen. Zástupci ras znovu zasedli na konferenci a čekali co datové zařízení skrývá za informace. Zasedání bylo tajné jen pro nejvyšší představitele ras, ale i tak se očekávalo, že informace brzy prosáknou i na veřejnost. Sněm trval celou noc a delegace se ze sněmu ihned chtěli flotilou přesunout na své rasové planety.



Začaly prosakovat informace, že datový disk obsahuje upozornění od wraithů s výhružkou cesty mateřských úlů do naší části galaxie z důvodu - a zde bylo více spekulací, že jim naše rasy vyhlásili válku nebo něco, že naše rasy poskytli nové zbraně jejich hlavnímu nepříteli. Nikdo moc netušil co se stalo a co se bude dít Wraithové opustili v míru naší část galaxie již dávno. Nikdo netušil co vše znamená zda se blíží znovu celovesmírná válka nebo se se bude dít.


Netrvalo dlouho a vlády ras předstoupili před svůj lid s oficiálním sdělením aby se uklidnila spekulace a atmosféra, která byla na planetách dost chaotická. “ANO je pravda že nás kontaktovali zástupci rasy Warith a vyslali na hranice naší galaxie flotilu mateřských úlů a žádají nás o objasnění událostí z galaxie Pegas ze kterých nás obviňují.” Jaké události se událi zatím nevíme přesně, ale jsme nařčení předáním mocné technologie rase Asurané se kterou jsou znovu ve válce. Žádná rasa z naší části galaxie, ale Asuranům žádnou technologii nedodala i když si připouštíme možnost že se Asurané nějak dostali k lodi Destiny a okopírovali její technologie, to by vysvětlovalo i nepatrné nálezy nanitů při posledních našich misích na souřadnice objevení Destiny z událostí posledních dnů.



Pro všechny rasy toto sdělení znamenalo jedno, musíme se připravit na případnou válku, která nebude jednoduchá. Hrozba Wraith v naší části galaxie by asi přinesla hodně obětí, ale na druhé straně Asurané s technologii turbínového motoru by byla hrozba asi pro všechny to by mohl skončit vesmír tak jak ho známe…

Zobrazeno: 457x
Warning: Division by zero in /var/www/clients/client1/web1/web/www/index/kronika.php on line 74
|
Před 2 rokyFanrad
Pouze přihlášení uživatelé mohou přidávat příspěvky