Přihlášení
Registrace
Do konce 84. věku zbývá:
32 dní a 5 hodin
Věk začal: 20:02:37 01.03.2024 Registrovaných hráčů: 16 018
Úvod Výsledky Obchodní podmínkyPravidla Copyright Credits KontaktKronika

#24 První kontakt

Ve vesmíru nastalo absolutní ticho, žádné loď si nedovolila spustit jakékoliv přístroje. Obsluha můstků jen tiše hleděla na Asuranskou loď značně připomínající technologii Antiků. Byla to hra nervů každý čekal, co udělá druhá strana, kdy konečně přijde nějaký rozkaz. Netrvalo dlouho a Asuranská loď spustila skenery, můstky zaplavilo nepříjemné světlo a když už to bylo nesnesitelné konečně se ozval rozkaz “nikdo nic nedělejte a vyčkejte dalších pokynů”.



Nikdo netušil zda byla dobrá volba setrvat na místě a jen tak nečině vyčkávat. Netrvalo dlouho a neznámá loď přestala skenovat flotilu. Byl zaznamenán transport z Asuranské lodi směrem k datovému centru základny Hluboký vesmír. Byl zachycen další transport na základnu tentokrát z mateřské lodi Tauri, buď ze zvědavosti nebo jiného neznámého důvodu. Nikomu nedali vědět svůj záměr. Po pár minutách byl zachycen signál odpočtu autodestrukce na základně a bylo vidět, že výsadek se vrátil na svou loď, jen Asurané stále setrvávali na stanici.



Všem lodím přišlo hlášení od Tauri, že mohli čekat než Asurané stáhnou veškerá data z Hlubokého vesmíru, obsahovaly i informace o námi obývaném vesmíru a museli zakročit. V tomto okamžiku jim nikdo nic nevyčítal, každý chtěl něco udělat a všichni vyčkávali co udělají jiní. Odpočet autodestrukce náhle ustal a celou základnu Hluboký vesmír obklopila časová bublina. Asurané nám tak zablokovali přístup k celé základně. Bylo vidět, jak se těsně před roztažením časové bubliny transportoval i tým Asuranů na svou loď. Mateřská loď Asuranů se natočila směrem k flotile a bylo jasné, že aktivují zbraně.



Z velitelské lodi Asgardů přišly na ostaní lodě souřadnice a povel k přesunu na bezpečné místo. V tom okamžiku se otevřelo mnoho subprostorových oken a jedna loď za druhou mizela neznámo kam. V tom okamžiku se začala hroutit i časová bublina kolem stanice. Jen Asgardi stihli před odletem vypustit subprostorovou bóji, aby mohly skenovat dění okolo stanice Hluboký vesmír a Asuranské lodi. Netrvalo dlouho a lodě se setkaly na orbitě neobydleného naqudahového obra vzdáleného necelých 10 světelných let, kde budou dle odhadu prozatím v bezpečí. Ale co stanice Hluboký vesmír, je zničena nebo se ji Asuranům povedlo přesunout neznámo kam? Na tuto otázku nedokázali odpovědět ani Asgardi, kterým se nepodařilo prozatím spojit se svou subprostorovou bóji.

Zobrazeno: 433x
Warning: Division by zero in /var/www/clients/client1/web1/web/www/index/kronika.php on line 74
|
Před rokemFanrad
Pouze přihlášení uživatelé mohou přidávat příspěvky