Přihlášení
Registrace
Do konce 84. věku zbývá:
4 dny a 3 hodiny
Věk začal: 20:02:37 01.03.2024 Registrovaných hráčů: 16 033
Úvod Výsledky Obchodní podmínkyPravidla Copyright Credits KontaktKronika

#25 Data z DNA

Rasy společně našly všechny vojenské laboratoře, které Asurané zanechali na planetách, kde těžili pro sebe tak potřebné suroviny na rozvoj rasy. Stavby to byly vyspělé a mimo Antické technologie, kterou tu všichni již znají byla nalezena i známka nám doposud neznámé technologie. Počítače na vojenských laboratořích byly chráněny neznámým druhem kódu a chráněné neznámou technologií.



Pro začátek byla třeba pochopit technologii, kterou dosud nikdo neznal, nebyla založena na krystalech a neznámé tekutině biologického původu. Asurané jako technicky vyspělá rasa, která je tvořena jen technologickými částmi převážně strukturou nanitů by takovou technologii stvořit nemohli leda by ji začlenili od jiné vyspělé rasy. Biologickou strukturu používají Wraith ale tato technologie byla značně odlišná.



Po dlouhém bádání byla dekódována struktura kapaliny do každého detailu kde se ukázalo že data jsou zde ukládaná do vzorců podobných struktuře DNA. Na tomto poznání již se dalo dále pracovat, bylo zachyceno několik odlišných struktur DNA. Nebylo jednoduché pracovat na tolika strukturách proto si rasy rozdělili specifické vzorky a každá rasa začala zkoumat svou verzi DNA ze které bylo potřeba dostat potřebná data o tom co zde Asurané zkoumají.

Zobrazeno: 418x
Warning: Division by zero in /var/www/clients/client1/web1/web/www/index/kronika.php on line 74
|
Před rokemFanrad
Pouze přihlášení uživatelé mohou přidávat příspěvky