Přihlášení
Registrace
Do konce 85. věku zbývá:
59 dní a 4 hodiny
Věk začal: 20:03:30 01.05.2024 Registrovaných hráčů: 16 039
Úvod Výsledky Obchodní podmínkyPravidla Copyright Credits KontaktKronika

Válečný zpravodaj 81. věk - Ori vs Tauri

První war věku na sebe nechala čekat dlouhých 14 dní. A my se na ní dnes podíváme. Vůdce rasy Ori Jared vyhlásil war rase Tauri a 15.9. v 19:51 započala první válka tohoto věku, která trvala 4 hodiny a skončila výhrou Ori.

## Stav ras v čase vyhlášení války

![](/img/upload/81-before-war-001.jpeg)

Zde můžeme vidět jak na tom byly obě strany v době, kdy proběhlo vyhlášení. **Jistě stojí za povšimnutí velký rozdíl v rozloze obou ras a i počtu hráčů**. Jen podotknu že u Tauri je to spíše 10 hráčů, jeden byl mrtvý login.

## Stav ras po ukončení války

![](/img/upload/81-after-war-001.jpeg)

Tady vidíme jak obě rasy dopadli po skončení war. Jak můžeme vidět rase Tauri se povedlo sehnat pár hráčů navíc a dorovnali počet. Nutno však dodat že 3 přišli až v den war, z toho jeden přímo během probíhajících bojů.

Nebyl tedy čas s nimi pracovat a vykomunikovat co mají dělat vzhledem k tomu že ve dvou případech se jednalo o nováčky hry. První registrovaný se do rasy dostal hned ráno, a již měl zkušenosti s hrou z minulosti takže se zvládl rychle zapojit do války.

# Shrnutí war a náhled na počty útoků
![](/img/upload/81-shrnuti-war-001.jpeg)

Za statistik vidíme že rasa **Ori dovedla war do úspěšného konce a vyhrála válku o 88 planet.** Přišla však o svou příběhovou planetu kterou nebyla schopna dobýt zpět. Můžeme si všimnout velké převahy rasy Ori v aktivitě a počtu útoků. Za rasu Ori se do war zapojilo 12 hráčů, z nichž 11 dokázalo využít 2 přepočty.

Za rasu Tauri se do war zapojilo 8 hráčů, z nichž pouze 2 využili dvou přepočtů na plno. 3 hráči využili jednoho přepočtu na plno a další 3 nebyly schopni využít ani jednoho přepočtu na plno. **Jasné, zasloužené nesporné výtězství rasy ori. **


# Co tato war přinesla?

**Rase Ori pár planet navíc a cenné bojové zkušenosti.**

**Rase Tauri tato war ukázala že je správně na posledním místě, ovšem objevují se světlé záblesky lepších zítřků. **

Mohla rasa Tauri udělat víc? Určitě ano! Kdo war sledoval si jistě všiml že **nováček jako marator a v den války příchozí Jeffik odvedli při war poměrně slušnou práci na nováčka a hráče který se do hry vrátil po šesti letech**. Naopak v rase jsou i zkušení veteráni kteří buď na war vůbec nepřišli, nebo se v ní nijak extra nezapojili.

Nabízí se otázka proč? **Proč Veteráni hry nepostaví kasárny, proč nezmění politiku?** Takže ano, **Tauri určitě mohli udělat víc**, sice by nejspíš také prohráli ale mohlo to být klidně jen o například 30 planet což je velmi přijatelný výsledek. Stačilo pouze přijít a dobýt si pár planet. **Tauri by se na toto měli do další války zaměřit.**

O Morálnosti této války se zde rozepisovat nebudu, dle mého to sem nepatří. Na to si jistě každý udělá obrázek sám :)

Díky za přečtení.
Zobrazeno: 255x
Warning: Division by zero in /var/www/clients/client1/web1/web/www/index/kronika.php on line 74
|
Před 7 měsíciGladiator
Pouze přihlášení uživatelé mohou přidávat příspěvky